Veel van onze producten zijn vanwege hun aard beperkt houdbaar. Het maakt daarom uit of u een product wilt retourneren omdat u zich bedenkt, of omdat het product kwaliteitsgebreken vertoont.

Wilt een product retourneren omdat u zich heeft bedacht, dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na aankoop retourneren. Beperkt houdbare producten zijn uitgezonderd van deze regel. Voor uitgebreidere informatie over de uitzonderingen verwijzen we u naar Artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden.

Als een product kwaliteitsgebreken vertoont, kun u het retourneren. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Neem contact op met onze klantenservice via info@drentsgoed.nl om het retourproces te starten met de volgende gegevens:

  • Uw naam
  • Uw e-mailadres
  • Het bestelnummer
  • De reden waarom u het product wilt retourneren

Bij het retourneren van de bestelling moet het pakket een briefje bevatten met uw naam, bestelnummer, ordernummer en uw contactgegevens. Het retouradres is:

DrentsGoed Streekproducten
Hoofdweg 3
7934PD Stuifzand

We bekijken elke retourmelding afzonderlijk. Zodra we uw geretourneerde product hebben ontvangen en de reden waarom u wilt retourneren binnen de regels van onze Algemene Voorwaarden valt, storten we het tegoed binnen 14 dagen terug in dezelfde betalingsvorm als waarmee de order is ontvangen.